magyar angol lengyel roman

Aquapark Hajdúszoboszló

A családi vízi szórakoztatási örömöket szem előtt tartva a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Rt. 2000-ben megépíttette a strandon Magyarország első csúszdaparadicsomát.

A szükséges elemeket Spanyolországból rendelték meg. Az Aquapark már júniustól fogadhatta a látogatókat, s a hazai és külföldi vendégek körében egyaránt óriási népszerűségre tett szert. Mert "szuper jó" - így reagáltak mind, mintha összebeszéltek volna, a különleges élménnyel telhetetlen ifjak és örökifjak e sorok írójának spontán közvélemény kutatásakor.

A 12 méter magas indítótoronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Van itt négypályás óriás-, kétféle kamikáze, óriás csavarcsúszda, "fekete lyuk", és "őrült folyó". Utóbbiakon kizárólag extra úszógumikkal "közlekedhetünk".

Az apróságokat a tengerparti világ csobogói, a medencében álló élethű elefántjai, két gyermekcsúszda, valamint fajátszótér kápráztatja el! A csúszdapark a strand hátsó részén lévő egy hektáros területen található, szerelmesei kétórás vagy egész napra szóló belépőt válthatnak.

Mivel az Aquapark kapacitása már az első két évben kicsinek bizonyult; ezért 2002-ben területét duplájára bővítették, valamint 3 új csúszdaelem épült (Niagara, big hole, twister), így a csúszdák összhossza meghaladja az 1 km-t. Aki elfáradt a csúszdázásban, a sodrófolyóban vagy a 3 új strandmedencében pihenheti ki magát (felnőtt, gyermek és bébimedence). A bébimedencében vízivár várja a legapróbbakat.

A 2013.10.15. és 2014.07.01 között megvalósuló projekt keretében bővül az AQUAPARK új terület bevonásával. Építésre kerül: 6 új extrém csúszda /szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak és vízcső/ 20 méteres mászófal gyermek vízi kalandparkot alakítanak ki az Omega medence és tanmedence új élményelemekkel való bővül /vízi sportpályák, sodróvíz zóna, interaktív játékelemek/ habshow helyszín és gyermek show színpad kerül kialakításra.

Foglalja le szálláshelyét most! +36 (20) 971-8196