magyar angol lengyel roman

Gyógyfürdő Hajdúszoboszló

A termálfürdő épülete 1999-ben teljesen megújult. A modern kétszintes épületben a gyógyászati kapacitás a duplájára nőtt. Négy új nyitott medence épült, melyekben a különböző attrakciók segítségével még inkább felüdülhet a fürdőző. A termálfürdő csarnokában három fedett 32-34, 34-36 és 36-38 C hőfokú gyógyvizes medence található.

A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. Az idült mozgásszervi betegségeknél, kopásos, degeneratív betegségeknél a tapasztalatok szerint az orvos előírásait betartók több, mint 90 százaléka szépen javul.

A fürdőkúra hatása sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések (ekcéma, pikkelysömör) kezelése során is észlelhető. Ortopédiai műtéteken átesett betegek rendszeresen látogatják fürdőnket utókezelés céljából.

A gyógyfürdőben több, mint negyven féle kezelés áll a betegek rendelkezésére. A különböző gyógykezeléseket kombinálva alkalmazzák. Többek között masszázst, iszapkezelést, súlyfürdőt, víz alatti masszázst, víz alatti gyógytornát, különböző elektroterápiás kezeléseket és a legmodernebb szoft lézer kezelést is alkalmazzák.

A 2013.10.15 és 2014.07.01 között megvalósuló projekt keretében felújítják a termálfürdő csarnokát, bővítik a pihenőtereket, megújulnak a vizesblokkok, bővítik a szénsavas kezelőhelyek kapacitását /mofetta kialakítása/, Cryo hidegszauna beszerzése.

Foglalja le szálláshelyét most! +36 (20) 971-8196