magyar angol lengyel roman

Szállásinformációk

A házban 5 kényelmes apartman található, 2 kétágyas, 1 háromágyas, 1 ötágyas és 1 hatágyas. Pótágyakat bármelyikbe be tudunk még tenni. A szobák kényelmes bútorokkal, ágyneművel felszereltek. Mindegyik apartman saját fürdőszobával rendelkezik.

A szállás önellátó, az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha tartozik. Mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény, vízmelegítő, kávé- és teafőző, edények, tányérok, poharak, evőeszközök.

A televízióban műholdas és kábeltévés csatornák nézhetőek.

A házban ingyenes a WIFI használat.

A zárt udvarban illetve a garázsban ingyen lehet parkolni.

Apartmanok a felső szinten

A ház felső szintjén 3 különálló apartman került kialakításra, kettő közülük 2 személyes, egy pedig 3-4 vendég részére elegendő.  A nagyobb apartmant általában 1-2 gyermekes családok szokták igénybe venni. Az apartmanok légkondícionáltak. A bejárattól jobbra kialakított fedett kis sarok növényekkel körbevéve nagyon kedvelt és meghitt „zug” a fenti apartmanok lakói számára egy kis közös beszélgetéshez, kávézáshoz.

Apartman az alsó szinten

Az alsó szinten nagy konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba, wc található. A szobában a franciaágyon 2 vendég, a másik szobában a kihúzható kanapén és a fotelágyon 3 személy kényelmes elhelyezése biztosított. Az étkezőből a nagy fedett teraszra lépünk, ahová vendégeim imádnak kiülni, olvasni, kártyázni vagy egyszerűen csak egy sör, kávé vagy tea mellett beszélgetni. Pár lépés csak a grill.

Kinti apartman

A kinti apartman egy különálló "kis ház". A földszinten nappali, étkező- konyha, fürdőszoba, az emeleten két szoba és wc található. Lent 2, a fenti szobákban pedig 2-2 vendég tud kényelmesen aludni. Általában gyerekes családok, baráti társaságok vagy fiatalok csoportosan szokták igénybe venni. Az apartman légkondícionált. A ház elé ki lehet ülni, pár lépés csak a grill, vagy inkább főzne valamit bográcsban vagy napozna? Csak el kell döntenie, hogy mihez van éppen kedve...

Foglalja le szálláshelyét most! +36 (20) 971-8196