magyar angol lengyel roman

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.

A Keleti-főcsatorna észak-déli irányban 12-14 km-es szakaszon hömpölyög a város határán. Ez nemcsak az öntözést szolgálja, hanem remek pihenőhelye a természetes környezetben úszni, csónakázni, horgászni, kertészkedni vágyó környékbeli lakóknak és vendégeiknek.

Kincse a vidéknek a jó mezőgazdasági területeken, a gázmezőkön és a gyógyvízen kívül a bőséges napfény. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége!

A fürdőben fedett és nyitott medencék, strand, Aquapark szolgálja a vendégek és gyógyulni vágyók pihenését, kikapcsolódását.

A gyógyvíz hatása kiváló az idült mozgásszervi, bel- és bőrgyógyászati betegségekben szenvedőknek. Megnyitott az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő-rendszer mindazoknak, akik különleges fürdőmilliőre, egyedi wellness élményekre vágynak.

Hajdúszoboszlón érdemes ellátogatni a Bocskai Múzeumba. Lehetőség van városnézésre a nosztalgia kisvonattal. Egyéb lehetőségek: bringó hintó, go-kart, quad, kalandpark, paintball, tenisz, lovaglás, fedett uszoda, szabadtéri színpad, horgászat a Keleti-főcsatornán stb.

Foglalja le szálláshelyét most! +36 (20) 971-8196