magyar angol lengyel roman

Hajdúszoboszlói strand

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő nemcsak a gyógyulni vágyókat vonzza. A nyári főszezonban a strandturizmus hódít. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva.

Nyaranta százezrek nyernek felüdülést 13 medencéjében, köztük a hullám, pezsgő, gyerek és élménymedencékben. Az igazi szenzáció az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít.

A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé.

A mediterrán tengerpart óriás medencéjében élethű bálnafarok kandikál ki a vízből. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik.

A gyógyvizes pezsgőmedencénél napárnyékoló véd az erős sugárzás ellen. A gyermekmedencék terében pedig attraktív állatfigurák várják a gyerekeket.

A pancsoló medencénél mosolygó fókák és teknősök, a gyerekmedencében lévő vízilovak a fényképezkedő vendégek nagy kedvenceivé váltak.

Foglalja le szálláshelyét most! +36 (20) 971-8196